EDUCACIÓ (14/12/15)

img_20160706_181851En aquest Consell dels Infants, es va concretar a quina acció es destinaran els 2.000 euros que l’Ajuntament de Palafrugell ha pressupostat per al Consell dels Infants amb l’objectiu que els consellers i conselleres decidissin a què volien que els destinés l’Ajuntament i que el passat 19 d’octubre van decidir assignar-los a “Educació i Formació”.

Tant el regidor Xavier Rocas com els consellers i conselleres portaven preparades una sèrie de bones propostes que es van sotmetre a votació.

De totes, la més votada va ser la  d’invertir en la socialització dels llibres de text  a les escoles. Per tant, els 2.000 es destinaran a comprar més llibres socialitzats pel centres educatius de primària i secundària.

Abans de finalitzar el Consell es va fer una darrera votació per decidir els temes dels propers consells.

Els temes que van ser més votats són:

-La sanitat i els menjadors socials (14 de març de 2016)

-La circulació del poble, necessitat de més zones blaves, zones verdes i de seguretat vial i de persones (23 de maig de 2016)

 

Els comentaris estan tancats.