SANITAT I MENJADORS SOCIALS (14/3/16)

Palafrugell. El cent

En aquest darrer Consell ens va acompanyar la regidora de Benestar Social, Igualtat i Habitatge Margarita Mauri per tractar dos grans temes: la sanitat i els menjadors socials.

Les conselleres i els consellers van exposar les informacions i idees que s’havien treballat amb la resta de companys de la classe i van proposar consells per portar una vida saludable, explicar què entenen per sanitat i què són els menjadors socials.

La Sra. Margarita Mauri va especificar que la majoria de competències en sanitat les té la Generalitat però que des de l’Ajuntament de Palafrugell s’hi destinen molts recursos per millorar els serveis i preservar la salut dels vilatans. Per altra banda, va ressaltar la importància dels menjadors socials on calen i del CDA (Centre de distribució d’aliments) de Palafrugell en un context de crisis com el que estem vivint.

L’Alcalde va fer esment de l’increment del pressupost anual que es destina des de l’Ajuntament al CDA, així com també l’increment del pressupost destinat a totes les àrees de serveis a les persones: Benestar Social, Educació, etc.

 

Els comentaris estan tancats.