PRESENTACIÓ DEL BLOC DEL CONSELL DELS INFANTS I TRIA DELS TEMES PELS PROPERS CONSELLS (17/10/16)

17 d'octubre de 2016En aquest Consell es va presentar el bloc del Consell dels Infants com a eina per donar a conèixer tot el que fem i el que hem fet, des de propostes i conclusions a fotografies dels consells. És l’espai de totes aquelles nenes i nens que participen activament en aquest projecte, ja sigui des de la seva aula o com a conseller i consellera.

Un cop feta aquesta presentació els consellers i conselleres van exposar les propostes de les seves respectives classes sobre els temes que es poden tractar als propers consells d’aquest curs. Es van proposar moltes idees i per votació es varen escollir aquests 4 temes:

  1. Benestar Social.
  2. Lleure, parcs i espais públics.
  3. Civisme.
  4. Esports.

 

Els comentaris estan tancats.