COM T’IMAGINES L’ESPAI DE LA CARRETERA VELLA DE CALELLA I L’AUTOVIA? (13/3/17)

L’Ajuntament ha encarregat la redacció del Pla Especial (PEU) 1 Autovia del Mar i un dels objectius és la millora de la carretera vella de Calella. Des de l’Àrea de Participació es van fer una sèrie d’enquestes, a través de la pàgina web, i reunions de veïns per implicar, de manera activa, a la ciutadania en aquest procés de millora. Ara, es vol complementar les propostes amb la visió dels infants que a través de les conselleres i consellers ens fan arribar les seves idees.

És per això que en aquest Consell dels Infants es va convidar a la Sra. Vanesa Palacios, Regidora delegada de Cooperació, Noves Tecnologies i Participació Ciutadana i la Sra. Sílvia Esteva, Responsable de Participació Ciutadana.

La Sra. Sílvia ens va explicar la importància d’aquest indret tant a nivell d’espai natural com a nivell de patrimoni històric i va assessorar a les escoles del municipi com treballar el tema. Algunes van preparar-ne uns murals.

Els nostres consellers i conselleres varen recollir de les seves companyes i companys de classe tota una sèrie de propostes les quals van ser valorades i en van votar les que més els hi agradaven.

Les 5 propostes més votades van ser:

  • Parc infantil amb tirolines ………………… 19 vots
  • Zones de pícnic ……………………………… 17 vots
  • Zones d’esports ……………………………… 16 vots
  • Zona per a gossos ………………………….. 10 vots
  • Carril bici senyalitzat …………………………. 3 vots

El parc infantil va ser la proposta que més va agradar als nens i les nenes del Consell i  van fer tota una sèrie d’aportacions de què hauria de tenir aquest parc (tirolines, tobogan, aigua per beure, llac, zona de pícnic, cordes per jugar com un pont de mico, figures fetes amb cordes per pujar-hi, zones d’esports amb una pista de patinatge, camp de futbol, zones per bicicletes).

Els comentaris estan tancats.