TROBADA DELS CONSELLS DELS INFANTS A GIRONA I TRIA DELS TEMES PELS PROPERS CONSELLS (18/12/17)

En aquest primer Consell del curs es varen escollir els temes que es tractaran als pròxims consells. Es varen proposar 8 temes: el Museu del Suro, les escoles bressol, l’Institut de Promoció Econòmica, Fundació Palafrugell Gent Gran, el Centre Tramuntana, Centre Municipal d’Educació, l’Àrea d’Urbanisme i l’Arxiu Municipal. D’aquests centres i organismes, les conselleres i consellers van aportar les preferències de cada una de les classes de 5è i 6è que elles i ells representen. El resultat de la primera selecció va ser: en primer lloc el Centre Tramuntana, en segon lloc la Fundació Palafrugell Gent Gran i en tercer lloc l’Arxiu Municipal i el Museu del Suro, només amb un vot de diferència. Per desempatar aquest tercer lloc els consellers i les conselleres varen votar i per unanimitat va guanyar l’Arxiu Municipal. Així doncs, per aquest curs 2017-2018 es treballaran aquests 3 temes:

– Centre Tramuntana.

– Fundació Palafrugell Gent Gran.

– Arxiu Municipal.

Quatre exconselleres i un exconseller varen venir a explicar-nos la trobada de Consells d’Infants que va tenir lloc el 6 de setembre de 2017 a Girona organitzada per UNICEF a fi d’elaborar un estudi sobre l’ús que en fan els infants i adolescents de les noves tecnologies. Els municipis que hi participaven, tots amb el reconeixement de Ciutat Amiga de la Infància, varen ser: Girona amb 2 participants, Figueres amb 5 participants i Palafrugell amb 7 participants. Aquests infants van explicar al Consell la seva experiència, les activitats, el que varen aprendre i les seves valoracions. UNICEF ens farà el retorn dels resultats de l’estudi.

Els comentaris estan tancats.