PRESENTACIÓ DEL CENTRE OCUPACIONAL I ESPECIAL DE TREBALL TRAMUNTANA (18/12/17)

18 de desembre de 2017

El tema d’aquest Consell és el primer que varen escollir les conselleres i els consellers al Consell de l’octubre. Per parlar-ne, es va convidar al Sr. Pere Cañigueral, Director gerent del Centre Ocupacional i Especial de Treball Tramuntana.

A la primera part del Consell, el Sr. Cañigueral va explicar els orígens del centre i els objectius d’integració laboral i social de les persones amb discapacitat intel·lectual que sovint no poden accedir al mercat de treball ordinari. També va exposar els tipus de serveis que disposen i les activitats que ofereixen com jardineria i serveis forestals, industrials, viver, DIMU i neteja i manteniment.

Els consellers i  conselleres varen poder conèixer i ser conscients de la importància de tenir un centre d’aquestes característiques al nostre municipi i d’apropar-se més a aquest col·lectiu.

A la segona part del Consell, tots els infants varen presentar les seves propostes per invertir 2.000€ del pressupost municipal. Enguany és el segon curs que l’Ajuntament destina aquest import al Consell perquè els Consellers i les Conselleres els destinin allà on vegin la necessitat.

La proposta més votada va ser la d’instal·lar una atracció en un dels parcs de Palafrugell per a nenes i nens amb alguna discapacitat.

Els comentaris estan tancats.