FUNDACIÓ PALAFRUGELL GENT GRAN (26/2/18)

Es va iniciar el Consell amb la intervenció de l’Alcalde explicant que l’Ajuntament ha adquirit el gronxador adaptat per a nens i nenes amb altres capacitats. Aquest gronxador es va comprar gràcies als consellers i conselleres que, el passat Consell, van decidir invertir els 2.000€ del pressupost del Consell en aquesta proposta. Es preveu que s’instal·larà a la Plaça Josep Pla o a la plaça de davant de l’Institut Frederic Martí Carreras.

Tot seguit, el Sr. Francesc Magan, director tècnic de la Fundació Palafrugell Gent Gran va explicar què era aquesta Fundació, quan es va construir l’edifici i la sostenibilitat tant energètica com del jardí, quins serveis i activitats ofereixen…

Compten amb voluntariat procedent de diferents entitats: Càritas, Creu Roja, Projecte Apadrina un avi de l’INS.

En aquest centre hi ha places privades i públiques de les quals la Generalitat subvenciona una part o la totalitat de les places públiques.

Els comentaris estan tancats.