ARXIU MUNICIPAL (4/6/18)

Per parlar de l’Arxiu Municipal, es va convidar la Sra. Concepció Saurí, cap d’àrea de l’Arxiu Municipal. A través de la pàgina web de l’arxiu va explicar quina és la funció, la història, l’organització, cercar una consulta i la tasca dels treballadors. També va mostrar un vídeo que permet fer una visita virtual de l’espai.

La Sra Saurí va comentar que es pot anar a l’arxiu a fer-hi consultes però que els infants menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

La segona part del Consell la Sra Núria Aupí, cap d’Àrea d’Educació, va comentar els resultats del buidatge de l’enquesta sobre Palafrugell que varen contestar les nenes i els nens de 5è i 6è del curs 2016-2017 de totes les escoles del municipi.

El tancament de la sessió el va fer l’alcalde i el regidor acomiadant els consellers i les conselleres de 6è i animant-los a participar en altres òrgans de participació del municipi.

I per acabar, tots els membres del Consell es van fer una fotografia amb el gronxador per nens i nenes amb alguna discapacitat situat al parc de Can Bech. Aquest gronxador va ser la proposta que, enguany, varen decidir invertir els 2.000 € del pressupost municipal.

Els comentaris estan tancats.