Any 2017

6 DE SETEMBRE DE 2017

TROBADA DE CONSELLS D’INFANTS A GIRONA

 

El dimecres 6 de setembre va tenir lloc, al Centre Cívic del Barri Vell de Girona, una trobada dels Consells dels Infants de Figueres, Girona i Palafrugell. La trobada va ser organitzada per UNICEF, que a través del seu programa Ciutats Amigues de la Infància, va convocar a totes les poblacions que tenen aquest reconeixement. Palafrugell va ser el primer municipi de la província de Girona en obtenir el reconeixement Ciutat Amiga de la Infància.

Hi varen participar 7 nenes i nens del Consell dels Infants de Palafrugell, 5 de Figueres i 2 de Girona. La sessió va ser dinamitzada per una assosciació especialitzada en participació infantil d’Astúries “Los Glayus”.

L’objectiu d’UNICEF és fer un estudi per conèixer l’ús i l’accés a internet, dificultats, perills, avantatges, conceptes com el ciberbulling, propostes de millora…

Les comunitats autònomes que participen en aquest projecte són Astúries, Castella i Lleó i Catalunya. A Catalunya hi haurà dues trobades més per a la resta de poblacions amb reconeixement, una a Barcelona i l’altra a Tarragona.

Els resultats i opinions de les trobades seran publicats per UNICEF en un informe a finals d’any.

http://www.comunicaciopalafrugell.cat/premsapalafrugell/educacio/4284-palafrugell-participa-a-la-trobada-de-consells-d-infants-celebrada-a-girona

http://www.radiocapital.cat/joves-palafrugellencs-participen-en-la-trobada-de-consells-dinfants-de-girona/

Si voleu veure més fotos aneu a aquest enllaç: https://conselldelsinfants.com/fotos/curs-2016-2017/737-2/